Algemene voorwaarden
Door gebruik te maken van deze website en webshop accepteert u deze voorwaarden.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzend- en verpakkingskosten.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud. MoonMinerals Make-up houdt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen. Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, maten, kleuren etc. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

Betaling
U dient vooraf te betalen, alvorens wij uw bestelling verwerken.
U kunt betalen via: iDeal (NL), MR. Cash(BE), Sofort Banking.
Het verschuldigde bedrag kunt u ook overgeboeken op rekeningnummer:
NL64INGB0004345535 van MoonMinerals make-up o.v.v. het ordernummer.

MoonMinerals make-up maakt bij bestellingen via internet gebruik van hosting via derden (Sisow) die gespecialiseerd zijn in beveiligde online betalingen en bestellingen, fouten hieruit voortvloeiend zijn MoonMinerals make-up niet aan te rekenen.

Levertijden en voorraad
Wij verzenden onze pakketten via Post NL. Na ontvangst van uw betaling trachten wij uw bestelling binnen 2 werkdagen te verwerken en toe te zenden. Er kan echter altijd een uitloop ontstaan door bijvoorbeeld een storing bij de bank. Bezorging via de post is voor rekening en risico van de koper.

Retourzendingen
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is, dit ivm de hygiene. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@moonminerals.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Samples worden niet retour genomen

Kleuren
Wij hebben ons uiterste best gedaan om de kleuren van de producten zo goed mogelijk weer te geven. Afhankelijk van uw beeldscherm instelling kan het zijn dat de kleuren afwijken. Wij raden u aan om eerst een sample te bestellen.

Eigendomsrecht
Geen enkel materiaal van de website die eigendom, geëxploiteerd, in licentie van of gecontroleerd door MoonMinerals make-up, mag worden gekopieerd, gereproduceerd, heruitgegeven, geüpload, gepost, verzonden of gedistribueerd.
Elk ongeoorloofd gebruik van enig materiaal op deze website kunnen in strijd zijn met het auteursrecht, merkenrecht wetten, en / of andere wetten.

Ofschoon MoonMinerals make-up zorgvuldigheid heeft betracht bij de samenstelling van de (inhoud van) de website en de materialen, garanderen wij niet dat de op deze website(s) aangeboden informatie up-to-date, compleet, accuraat, vrij is van fouten en/of gebreken. MoonMinerals make-up is dan ook niet aansprakelijk voor de schade of kosten, van welke aard ook, die direct of indirect ontstaat of ontstaan door gebruik (dan wel de onmogelijkheid daarvan) van de informatie die u ontleent aan deze website.

Toepasselijk recht
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Door plaatsing van een bestelling verklaart koper zich bekend en akkoord met deze voorwaarden.

Contactgegevens

MoonMinerals make-up
Wemmingen 40
2151 RM Nieuw Vennep

KVK Amsterdam 34321186
VAT registration nr NL001504155B95

0